Yritys

Jones Lang LaSalle on globaali kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yhtiö. Yli 90 000 työntekijäämme 80 maassa tarjoavat maailman johtavaa osaamista niin kiinteistösijoittajille kuin käyttäjäyrityksille.

JLL Suomi

Suomessa JLL on maan johtava toimitilakonsultti. Yli 70 asiantuntijaamme palvelevat suurimpia ja arvostetuimpia kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia sekä käyttäjäyrityksiä arkkitehtuurin, kiinteistökehityksen, projektijohtamisen, rakennuttamisen, arvioinnin, kaupankäynnin sekä vuokrauksen alueilla.

Arkkitehtipalvelut

Jones Lang LaSalle Finland Oy:n Arkkitehtipalvelut tarjoaa ammattimaisille kiinteistösijoittajille, kiinteistöjen omistajille ja tilojen loppukäyttäjille korkeatasoisia ja yksilöityjä suunnittelu- ja konsultointipalveluita.

Yksikkömme ydintoiminta jakautuu kolmeen eri suunnittelukokonaisuuteen: pää- ja arkkitehtisuunnittelu, sisustusarkkitehtisuunnittelu sekä visualisointi ja 3D-mallinnus. Henkilöstömme koostuu suunnittelun eri osa-alueiden erityisosaajista: arkkitehdeistä, sisustusarkkitehdeistä, mallintajista ja visualisteista. Henkilöresurssimme mahdollistavat nopean reagoinnin ja laajojen suunnittelukokonaisuuksien hallinnan.

JLL

Yhdessä Suomen JLL:n muiden asiantuntijoiden kanssa voimme tarjota kokonaisvaltaisia analysoinnin, suunnittelun, projektijohtamisen ja kaupankäynnin palveluita ainoana Suomessa.